در کدام کشور‌ها تعداد زنان از مردان بیشتر است؟ رای نهایی در پرونده کلثوم اکبری صادر شد نرخ‌های تردد در محدوده کنترل آلودگی هوا در مهر ماه اعلام شد + جزئیات  طوفان و گردوغبار مدارس زابل را در اول مهر تعطیل کرد نتیجه آزمون استخدامی آموزش و پرورش اعلام شد مدارس تهران تک‌شیفتی می‌شوند هشدار نارنجی هواشناسی برای شمال کشور؛ بارش‌های شدید و سیلاب در راه است احکام متهمان حادثه هشتم مهر زاهدان صادر شد جاده چالوس مسدود شد بازگشت ساعت فعالیت مترو تهران به روال عادی از اول مهرماه هر ۵ دقیقه یک ایرانی به آلزایمر مبتلا می‌شود/سونامی آلزایمر در راه است آغاز موج بازگشت مسافران تعطیلات پایان تابستان/ هشدار پلیس نسبت به تبعات شتاب‌زدگی رانندگان هر دو مسیر تونل نیایش تهران امشب مسدود است ماجرای سکته کلثوم اکبری در زندان؛ این زن در آخرین جلسه محاکمه از حال رفت! + فیلم تصاویری از سرنوشت تلخ دریاچه ارومیه + ویدئو هوای تهران در آستانه شرایط بنفش و بسیار ناسالم قرار گرفت

برنامه‌ میادین میوه و تره‌بار از روز ۲۹ اسفند تا پایان تعطیلات

مدیرعامل سازمان مدیریت میادین میوه و تره‌بار شهرداری تهران از فعالیت یکسره غرف میادین و بازارهای میوه و تره‌بار از ۸ صبح تا ۸ شب تا روز ۲۹ اسفندماه خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۵:۳۴ - ۲۸ اسفند ۱۴۰۳ - 2025 March 18
کد خبر: ۲۷۳۹۴۸

به گزارش راهبرد معاصر، مهدی بختیاری‌زاده مدیرعامل سازمان مدیریت میادین میوه و تره‌بار شهرداری تهران با اشاره به فعالیت تمامی میادین و بازارهای میوه و تره‌بار در آخرین هفته منتهی به سال ۱۴۰۴ به صورت یکسره از ساعت ۸ صبح تا ۸ شب؛ گفت: تمامی میادین و بازارهای میوه و تره‌بار تا ۸ شب ۲۹ اسفندماه به صورت یکسره و تمام وقت به شهروندان خدمات رسانی می‌کنند.

 

وی افزود: روزهای ۳۰ اسفندماه و اول، دوم و سوم فروردین ماه تمامی میادین و بازارهای میوه و تره‌بار شهرداری تهران تعطیل است. روز چهارم میادین ۲۲ گانه میوه و تره‌بار شهرداری تهران و روز پنجم نیز بازارهای تره‌بار به شهروندان تا روز ۱۱ فروردین که روز عید فطر است از ساعت ۸ صبح تا ساعت ۱۳ خدمات رسانی می‌کنند.

 

مدیرعامل سازمان مدیریت میادین میوه و تره‌بار شهرداری تهران ادامه داد: همچنین طبق برنامه‌ریزی‌های انجام شده، میوه شب عید نه تنها تا شب سال تحویل بلکه از روز چهارم فروردین تا انتهای تعطیلات نوروز نیز با قیمت تنظیم بازار به شهروندان عرضه می‌شود.

 

وی بیان کرد: در کنار میوه شب عید، محصول خرما نیز با قیمت تنظیم بازار در تمامی میادین و بازارهای میوه و تره‌بار شهرداری تهران توزیع می‌شود./ مهر

ارسال نظر
آخرین اخبار